Lehti

Luola on Suomen luolaseura ry:n julkaisema kerran vuodessa ilmestyvä lehti. Lehdessä julkaistaan monipuolisesti juttuja kaikkeen luoliin ja luolailuun liittyvästä: tieteestä ja tekniikasta, kielestä ja kirjallisuudesta, historiasta, henkilöistä ja järjestöistä, välineistä ja turvallisuudesta, kotimaan retkistä ja kaiken tasoisista ulkomaan retkistä. Monipuolisuudellaan lehti erottuu kotimaanretkeilyyn keskittyvistä blogeista.

Luola lähetetään Suomen luolaseuran jäsenille sekä lehden erikseen tilanneille. Vanhoja lehtiä voi ostaa 8 € hintaan (+ mahdolliset postikulut) paitsi viimeisintä numeroa, joka maksaa 10 € + postikulut. Lehtiä myydään myös muille kuin jäsenille, mutta huomaathan että täysi jäsenyys maksaa lähes saman kuin lehti.

Jäsenmaksulla saa saman vuoden lopulla ilmestyvän lehden.

 

Tutustu vanhojen lehtien sisältöön klikkaamalla auki alla oleva galleria ja tilaa omasi.

Osallistu lehden tekoon

Otamme mielellämme vastaan juttuja suomalaisista luolista ja suomalaisten luolaharrastajien ulkomaanseikkailuista sekä muusta luoliin ja luolaharrastukseen liittyvästä. Jos haluat osallistua, otathan yhteyttä osoitteeseen luolalehti@gmail.com niin annamme lisätietoja ja neuvoja. Ilman etukäteen sopimista lähetettyjen juttujen julkaisua emme voi käytännön syistä taata. Kirjoittajilta ei edellytetä suuria kielellisiä ansioita, vaan hyvä tarina ja halu kertoa se riittää. Osallistumalla talletat suomalaisen luolaharrastuksen historiaa.

Tilaaminen onnistuu lähettämällä sähköpostia hallitukselle osoitteeseen info@luolaseura.fi, tai täyttämällä allaoleva lomake.

Tilaa lehti
(ilmoita lisätietoja-kentässä, minkä vuoden lehti + montako kappaletta!)

Tilauslomake

Name
Street Address
ZIP-code
City and Country
e-mail
Additional information

 

Mainostajille

Oletko kiinnostunut mainostamaan Suomen ainoassa luola-aiheisessa lehdessä? Lehti tavoittaa seikkailuhenkisiä ja uteliaita ihmisitä ympäri Suomen.

ISSN 2341-7986
Painosmäärä: 200kpl.

Mainosmyynti:
info@luolaseura.fi