Lehti

Luola on Suomen luolaseura ry:n julkaisema kerran vuodessa ilmestyvä lehti. Lehdessä julkaistaan monipuolisesti juttuja kaikkeen luoliin ja luolailuun liittyvästä: tieteestä ja tekniikasta, kielestä ja kirjallisuudesta, historiasta, henkilöistä ja järjestöistä, välineistä ja turvallisuudesta, kotimaan retkistä ja kaiken tasoisista ulkomaan retkistä. Monipuolisuudellaan lehti erottuu retkeilyyn keskittyvistä blogeista. Luola lähetetään Suomen luolaseuran jäsenille. Vanhoja lehtiä voi ostaa verkkokaupastamme. Jäsenmaksulla saa jäsenyysvuoden lopulla ilmestyvän lehden.

Osallistu lehden tekoon

Otamme mielellämme vastaan juttuja suomalaisista luolista ja suomalaisten luolaharrastajien ulkomaanseikkailuista sekä muusta luoliin ja luolaharrastukseen liittyvästä. Ota yhteyttä osoitteeseen luolalehti@gmail.com niin annamme lisätietoja. Ilman etukäteen sopimista lähetettyjen juttujen julkaisua emme voi käytännön syistä taata. Kirjoittajilta ei edellytetä suuria kielellisiä ansioita, vaan hyvä tarina ja halu kertoa se riittää. Osallistumalla talletat suomalaisen luolaharrastuksen historiaa.

Mainostajille

Oletko kiinnostunut mainostamaan Suomen ainoassa luola-aiheisessa lehdessä? Lehti tavoittaa seikkailuhenkisiä ja uteliaita ihmisitä ympäri Suomen. ISSN 2341-7986 Painosmäärä: 200kpl. Mainosmyynti: info@luolaseura.fi