Jäseneksi

Liity Suomen luolaseuraan.

Edut: jäsenlehti Luola , kurssit ja tapahtumat, luolailu ulkomailla

Täytettyäsi henkilötietolomakkeen ja maksettuasi jäsenmaksun pääset jäseneksi ja sinut liitetään sähköpostilistallemme, jolle lähetetään syys- ja kevätkokouskutsut sekä vähäinen määrä muita tiedotteita.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on viisitoista euroa (15€).

Jäsenhakemuslomake

Name
Year of birth
e-mail address
Phone or Mobile number
Address
Zip Code
City
Additional information
Country if not Finland

Miksi liittyä?

Suomen luolaseuran jäsenenä saat hienon jäsenlehden ja pääset kursseillemme. Kurssitarjontamme kattaa perinpohjaisen peruskurssin, jossa opitaan myös luolien geologiaa, köysitekniikkakurssin (laskeutuminen ja nousukahvojen käyttö: Single Rope Technique), sekä kartoituskurssin, jolla opit piirtämään löydöksistäsi karttoja näytettäväksi. Perinteinen kevätkokousretkemme sekä luolaisat pikkujoulut ryömintälaatikon sm-kisoineen (opit ahtautumistekniikkaa) ovat samoin vain jäsenille. Jäsenlehtemme Luola  ilmestyy kerran vuodessa esitellen sekä suomalaista luolailua että suomalaisten luolaharrastajien ulkomaanseikkailuja. Lehdessä on vaihtelevana kokonaisuutena myös kieltä, kirjallisuutta, historiaa ja tiedettä – ja hyvässä tapauksessa oma kuvasi retkeltä. Siinä vaiheessa kun facebookryhmän julkaisut hautautuvat saavuttamattomiin ja suosikkiluolablogisi pitäminen on lopetettu, lehti on edelleen helposti selattavissa. Samalla se tallettaa suomalaisen luolaharrastuksen historiaa. Jo pelkästään historian säilyttäminen on hyvä syy liittyä jäseneksi.

Jäsenyys avaa myös ovia ulkomailla: Saat osallistua Gotlannin Lummelundan luolatutkimusviikolle, pääset Britannian luolaseurojen mökkeihin ja retkille, ja ovet aukeavat monessa muussakin paikassa, missä ne jäisivät järjestäytymättömän “taviksen” edessä kiinni. Vuosittainen EuroSpeleo-konferenssi on unohtumaton kokemus, joka sekin on avoin vain kansallisten luolajärjestöjen jäsenille. Harrastuksemme ei kaikkialla ole yhtä vapaata kuin Suomessa. Ulkomailla retkeilyyn seuramme tarjoaa myös hyvät kontaktit eri maiden järjestöihin ja toimijoihin.

luola lehti

Luola-lehti ilmestyy kerran vuodessa

Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen info@luolaseura.fi.
Ilmoita postissa: nimesi, syntymävuotesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Osoitetta tarvitaan jäsenlehden postittamiseen ja sähköpostia käytetään kokouskutsuihin sekä vähäisiin tiedotteisiin. Puhelinnumeron antaminen on valinnaista – sitä käytetään tarvittaessa ulkomaanretkillämme yhteydenpitoon.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme! 🙂

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna