Tulevia retkiä

Tältä sivulta löydät listan suunnitteilla olevista isommista retkistä. Huomaathan, että seuramme Facebook-ryhmässä voi myös sopia retkiä.

Vuoden 2020 retkikalenteria

Kesä-heinäkuu

Luolan pellon luola, Sauvo, Varsinais-Suomi.
Kauan sitten unholaan vaipuneen luolan etsintää Sauvossa.
Päivämäärä päätetään kesäkuun alussa.

Jalasjärven Pirunpesä sekä sen ympäristö luolineen, Jalasjärvi. Kesäretken ajankohta tarkentuu myöhemmin (saattaa mennä heinäkuunkin puolelle). Asiasta tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

Luolaseuran 10v-juhlaretki Torholan luolaan. Ajankohtaa ei vielä ole vahvistettu. Asiasta tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

EHKÄ: 22.—28.6.2020 Lummelunda, Gotlanti, Ruotsi. Lummelundan luolatutkimusviikko. Aloittelijaystävällinen. Tapahtuman toteutuminen on epävarmaa. Tilanne Ruotsissa elää.

Elokuu

Fjällmöte. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin. Ruotsin luolajärjestön jokavuotinen luolatutkimus/luolaretkeilyviikko Ruotsin lapissa. Luolien etsintää ja koluamista.