Tulevia retkiä

Tältä sivulta löydät listan suunnitteilla olevista isommista retkistä. Huomaathan, että seuramme Facebook-ryhmässä voi myös sopia retkiä.

Vallitsevan tilanteen takia ja Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti Suomen luolaseuran koulutustoiminta, retket ja tapaamiset on toistaiseksi peruttu.

Vuoden 2020 retkikalenteria

Huhtikuu

18.4.2020 Luolan pellon luola, Sauvo, Varsinais-Suomi.
Kauan sitten unholaan vaipuneen luolan etsintää Sauvossa.
Retki siirtyy vallitsevan tilanteen takia kesään.

Toukokuu

Suomen Luolaseuran kevätkokousretki. Ajankohta päätetään huhtikuun 13. päivän jälkeen.

Kesäkuu

22.—28.6.2020 Lummelunda, Gotlanti, Ruotsi. Lummelundan luolatutkimusviikko. Aloittelijaystävällinen.

Jalasjärven Pirunpesä sekä sen ympäristö luolineen, Jalasjärvi. Kesäretken ajankohta tarkentuu myöhemmin (saattaa mennä heinäkuunkin puolelle). Asiasta tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

Luolaseuran 10v-juhlaretki Torholan luolaan. Ajankohta päätetään ennen kesäkuuta. Asiasta tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

Heinäkuu

27.7.—2.8.2020 Eurospeleo-konferenssi Espanjassa.

Elokuu

Fjällmöte. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin. Ruotsin luolajärjestön jokavuotinen luolatutkimus/luolaretkeilyviikko Ruotsin lapissa. Luolien etsintää ja koluamista.

8.-16.8.2020 (alustava ajankohta) Toskaljärven luolatutkimusretkikunta, Enontekiö. Luvassa on patikointia lapin kauniissa maisemissa kohti monille mystiseksi jäänyttä Toskaljärven luolaa. Luolalle on lähimmältä maantieltä kolmen päivän patikka. Kohteessa yövytään teltassa ja ruuat kannetaan mukana. Juomaveden ja peseytymisen suhteen olemme luonnonvesien varassa. Leiriltä on 13,6 km matkaa lähimpään matkapuhelinverkkoon.