Tule mukaan

Luolaseurassa on kivaa. Kotimaan tapaamisten ja retkien lisäksi retkeilemme myös ulkomailla — vieläpä varsin edullisesti. Jäsenenä pääset kansainvälisiin luolatapahtumiin ja ulkomaisten luolaseurojen vieraana luoliin, joihin tavallisella turistilla ei ole pääsyä. Pääset kursseillemme ja saat jäsenlehtemme vuoden lopulla. On hienoa kuulua Luolaseuraan.

Liity Suomen luolaseuraan

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on kaksikymmentä euroa (20€).

Uudet jäsenet liitetään sähköpostilistallemme, jonka kautta lähetetämme sääntömääräiset syys- ja kevätkokouskutsut sekä muut tärkeät tiedotteet.

Jäsenhakemuslomake

Full Name
Year of birth
e-mail address
Landline telephone or Mobile number
Street address
Postal code
City
Country if not Finland
Additional information or questions

Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen info @ luolaseura.fi
Ilmoita: nimesi,  osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymävuotesi. Voit halutessasi ilmoittaa myös puhelinnumerosi.

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteriselosteet

Voit kysyä lisätietoja suomen luolaseura ryn jäsenrekisteristä jäsenrekisterin ylläpitäjältä: Tor Paulin, info @ luolaseura.fi