Kerro meille!

Ilmoita löytämäsi luola tai tekemäsi retki. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.* Myös koordinaatit olisivat kivoja, sillä niiden avulla saamme luolan kartalle. Luolan koordinaatit näet puhelimen karttaohjelmasta tai sivulta https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/

Luolaretkiraportti
Luolan tyyppi. Valitse kaikki soveltuvat.
Luolan vaatimustaso *
Ahtaus, kiipeily, vesiesteet. Mitä teitte retkellä?
Julkaisulupa *

Luovuttamiesi tietojen käyttö

Sähköpostiosoitetta käytetään seuran ja sinun väliseen yhteydenpitoon. Sitä ei julkaista eikä luovuteta kenellekään. Muut ilmoittamasi tiedot voidaan julkaista (onhan nimien kertomiseen lupa?). Tietojen julkaisemisen tarkoitus on edistää luolaharrastusta ja tietoutta luolista.

Oikeutesi tietoihisi

Säilytät tekijänoikeuslain mukaisen tekijänoikeuden luolan tai retken kuvaustekstiin, karttoihin, kuviin, videoihin ja muihin teoksiisi. Sinulla on myös tietosuoja-asetuksen takaama oikeus tarkistaa sinusta tallennetut henkilötiedot (kuten nimi ja sähköpostiosoite) sekä pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Käytä tähän seuramme yhteydenottolomaketta tai lähetä meille sähköpostia. Katso sivu: Yhteystiedot.

Toimituksen oikeudet

Luolaseura ei voi luvata kaiken sille lähetetyn aineiston julkaisemista, eikä julkaisuaikatauluakaan voida taata. Toimituksella on myös oikeus editoida saamiaan aineistoja (esimerkiksi jos tekstin oikeinkirjoitusta tai selkeyttä on tarpeen parantaa tai tekstiä on pakko lyhentää tai kuvien kokoa tai rajausta säätää tai valita kulloinkin eri kanavissa käytettävä aineisto). Jos muutokset ovat oleellisia, otamme etukäteen yhteyttä ilmoittamaasi sähköpostiin. Tarvittaessa voit käyttää seuramme yhteydenottolomaketta tai lähetä meille sähköpostia. Katso sivu: Yhteystiedot.