Kerro meille!

Ilmoita löytämäsi luola tai tekemäsi retki

Koordinaatit ja arvio luolan pituudesta olisivat kivoja, sillä niiden avulla saamme luolan kartalle. Koordinaatit näet älypuhelimella tai netistä.

Mikäli geologia kiinnostaa, voit tutustua luetteloon luolaisista kivilajeista, Kivikoneeseen sekä luolien luokitteluun syntytavan ja muodon mukaan.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.*

Luolaretkiraportti
Jos maan alla oltiin yli keskiyön, ilmoita ensimmäinen päivä.
Esimerkki: gps-koordinaatti (WGS84): 60.430205, Esimerkki: karttakoordinaatti (ETRS-TM35FIN): 6708638. HUOM! Eteläisellä pallonpuoliskolla gps-koordinaatti on miinusmerkkinen.
Esimerkki: gps-koordinaatti: 22.279266, Esimerkki: karttakoordinaatti: 240265). HUOM! Läntisellä pallonpuoliskolla gps-koordinaatti on miinusmerkkinen.
Pelkkä numero riittää. Kuinka monta metriä koluttavia käytäviä ja kammioita on yhteensä? Ilmoita ainakin arvio vähimmäispituudelle.
Pelkkä luku riittää. Mitan ei tarvitse olla tarkka. Paras arviosi.
Luolan tyyppi. Valitse kaikki soveltuvat.
Luolan vaatimustaso *
Mitä teitte retkellä? Valitse kaikki soveltuvat.
Voit lisätä myös linkkejä esimerkiksi blogiisi, kuviisi, videoosi tai vaikkapa Google Drivessä jakamaasi kansioon. Jos maan alla ollaan kauan, kerro myös retken kesto. Retki katsotaan alkaneeksi kun mentiin maan alle, ja päättyneeksi kun maan alta poistuttiin.
Voit lisätä kaikki retkelle osallistuneet. Erota henkilöt pilkuilla. Voit käyttää myös nimikirjaimia tai nimimerkkiä, jos et halua käyttää omaa nimeäsi.
Otamme sinuun yhteyttä, mikäli tarvitsemme lisätietoja luolasta. Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Julkaisulupa *

Luovuttamiesi tietojen käyttö

Sähköpostiosoitetta käytetään seuran ja sinun väliseen yhteydenpitoon. Sitä ei julkaista eikä luovuteta kenellekään. Muut ilmoittamasi tiedot voidaan julkaista (onhan nimien kertomiseen lupa?). Tietojen julkaisemisen tarkoitus on edistää luolaharrastusta ja tietoutta luolista.

Oikeutesi tietoihisi

Säilytät tekijänoikeuslain mukaisen tekijänoikeuden luolan tai retken kuvaustekstiin, karttoihin, kuviin, videoihin ja muihin teoksiisi. Sinulla on myös tietosuoja-asetuksen takaama oikeus tarkistaa sinusta tallennetut henkilötiedot (kuten nimi ja sähköpostiosoite) sekä pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Käytä tähän seuramme yhteydenottolomaketta tai lähetä meille sähköpostia. Katso sivu: Yhteystiedot.

Toimituksen oikeudet

Luolaseura ei voi luvata kaiken sille lähetetyn aineiston julkaisemista, eikä julkaisuaikatauluakaan voida taata. Toimituksella on myös oikeus editoida saamiaan aineistoja (esimerkiksi jos tekstin oikeinkirjoitusta tai selkeyttä on tarpeen parantaa tai tekstiä on pakko lyhentää tai kuvien kokoa tai rajausta säätää tai valita kulloinkin eri kanavissa käytettävä aineisto). Jos muutokset ovat oleellisia, otamme etukäteen yhteyttä ilmoittamaasi sähköpostiin. Tarvittaessa voit käyttää seuramme yhteydenottolomaketta tai lähetä meille sähköpostia. Katso sivu: Yhteystiedot.