Ilmoita luola

Ilmoita löytämäsi luola tai tekemäsi retki

Koordinaatit ja arvio luolan pituudesta olisivat kivoja, sillä niiden avulla saamme luolan kartalle. Koordinaatit näet älypuhelimella tai netistä.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.*

Luolaretkiraportti
Jos maan alla oltiin yli keskiyön, ilmoita ensimmäinen päivä.
Esimerkki: gps-koordinaatti (WGS84): 60.430205, Esimerkki: karttakoordinaatti (ETRS-TM35FIN): 6708638. HUOM! Eteläisellä pallonpuoliskolla gps-koordinaatti on miinusmerkkinen.
Esimerkki: gps-koordinaatti: 22.279266, Esimerkki: karttakoordinaatti: 240265). HUOM! Läntisellä pallonpuoliskolla gps-koordinaatti on miinusmerkkinen.
Pelkkä numero riittää. Kuinka monta metriä koluttavia käytäviä ja kammioita on yhteensä? Ilmoita ainakin arvio vähimmäispituudelle.
Pelkkä luku riittää. Mitan ei tarvitse olla tarkka. Paras arviosi.
Luolan tyyppi. Valitse kaikki soveltuvat.
Luolan vaatimustaso
Mitä teitte retkellä? Valitse kaikki soveltuvat.
Voit lisätä myös linkkejä esimerkiksi blogiisi, kuviisi, videoosi tai vaikkapa Google Drivessä jakamaasi kansioon. Jos maan alla ollaan kauan, kerro myös retken kesto. Retki katsotaan alkaneeksi kun mentiin maan alle, ja päättyneeksi kun maan alta poistuttiin.
Voit lisätä kaikki retkelle osallistuneet. Erota henkilöt pilkuilla. Voit käyttää myös nimikirjaimia tai nimimerkkiä, jos et halua käyttää omaa nimeäsi.
Otamme sinuun yhteyttä, mikäli tarvitsemme lisätietoja luolasta. Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Julkaisulupa (pakollinen) *


Mikäli geologia kiinnostaa, voit tutustua luetteloon luolaisista kivilajeista, Kivikoneeseen sekä luolien luokitteluun syntytavan ja muodon mukaan.