Koulutuskalenteri

Suomen luolaseura järjestää jäsenilleen koulutusta luolatoiminnan erityistaidoissa. Kurssitoiminta on alkanut vuonna 2011.

Vallitsevan tilanteen takia ja Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti Suomen luolaseuran koulutustoiminta, retket ja tapaamiset on toistaiseksi peruttu.

Koulutukset ja harjoitukset 2020

Köysitoimintakurssia tai kartoituskurssia ei tällä erää ole suunnitteilla. Kiipeilytreeneistä Vantaan Myllypurossa ilmoitetaan jäsenille erikseen.

Toukokuu

Peruskurssi lauantaina 16.5. kello 10-19 Turussa.

Kurssin järjestämisestä tai siirtämisestä päätetään 13.4. jälkeen.
Ilmoittautumisia otetaan vastaan kiinnostuksen kartoittamiseksi, mutta maksuja ei vielä kerätä.

Kesäkuu

Luolasukellusharjoituksia [luolasukellusluokitus edellytetään] Lummelundan luolatutkimusviikon sukellukset 22.-28.6.2020

Lokakuu

Peruskurssi lokakuisena viikonloppuna kello 10-19 Turussa. Päivä päätetään myöhemmin.

Hinnasto

• Kiipeilytreenit Vantaalla: Liikuntahallin pääsymaksu 3,50€/kerta
  • Luolailun peruskurssi Turussa (1 päivä): 35€ + jäsenyys
  • Luolakartoituskurssi Lohjalla (2 päivää): 45€ + jäsenyys
  • Luolaköysitoimintakurssi Vantaalla (useita iltoja): 45€ + urheiluhallin (kiipeilyseinä) pääsymaksu 3,50€/kerta (n.10€) + ulkomaanreissu + jäsenyys
  • Luolasukellustreenit Gotlannin Lummelundassa: Majoitus parikymppiä. Luolaseuran (20€) ja Sveriges Speleologförbundetin jäsenyys (300SEK=n.30€) (jäsenhakemus/maksu kohteessa) vaaditaan.

Kurssikuvaukset

Luolailun peruskurssi