Kalliopäivä ja kevätkokous menivät

Kalliopäivä ja kevätkokous menivät

Luolaseura järjesti ennen kevätkokousta kalliopäivän Helsingin Rollariien kiipeilykalliolla. Verrattuna seuran aiempiin ulkoilmatapahtumiin tämä oli melkoinen menestys: paikalle oli selvinnyt jopa kymmenen ihmistä. Suurempiin lukuihin on päästy aiemmin vain pikkujouluilla tai kurssitustilaisuuksilla.

Kalliolle tehtiin pari kiipeily- ja köysitekniikkareittiä. Kaikille tarjottiin mahdollisuuksia kiipiä ja kokeilla köysilaskeutumista sekä SRT-välineistöllä nousemista, edistyneemmille harrastajille oli SRT-probleemia, ohjausköysien käytön harjoittelua ja muuta hankalaa.

Velma lähestyy hankalaa väliankkuria. Kuva (C) Miri Pihlaja, 2013

Sää oli suosiollinen, ja aamusta kimppuun käyneeet hyttysetkin häipyivät kun aurinko alkoi paistaa. Kaikille paikalle saapuneille tarjottiin pillimehua, halusivat he tai eivät.

Neljäksi siirryttiin sitten Vuosaaren urheilutalolle pitämään varsinainen kevätkokous. Edellisvuoden vuosikertomus (linkki tulee pian) käytiin läpi, ja vuoden 2012 tilinpäätös hyväksyttiin. Kokous käytiin läpi nopeasti, ja sitten siirryttiin syömään luolaisaa kakkua sekä kuuntelemaan matkajuttuja ja katsomaan kuvia.

Luolaharrastaja ja mutainen ryömintä. Kakku ja kuva (C) Velma Aho, 2013

Kiitoksia kaikille osallistujille, tapahtuma oli joka suhteessa erinomaisen onnistunut!