Luolakartoituksen peruskurssi 5.-6.10.2013

Luolakartoituksen peruskurssi  5.-6.10.2013
Suomen luolaseura ry. järjestää viikonloppuna 5.-6.10. jäsenilleen luolakartoituksen peruskurssin Lohjalla. Kurssilla opitaan käyttämään kartoituksessa tarvittavia apuvälineitä ja laitteita, tekemään mittauksia ja muita havaintoja käytännössä, sekä jälkikäsittelemään havainnot tietokoneella valmiiksi luolakartaksi.
Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostilla osoitteeseen luolat@utu.fi
Alla vanha Torholan kartta, jota tämän kurssin jälkeen ei tarvitse enää käyttää.
Torhola
Kurssi alkaa teoriaosuudella lauantaina 5. lokakuuta kello 10:00 Lohjan Neidonkeitaalla (neidonkeidas.fi). Tämän jälkeen siirrymme lounaan jälkeen Torholan luolaan tekemään käytännön kartoitustyötä. Sunnuntaina kurssi jatkuu kokoontumisella Torholan luolan parkkipaikalla kello 09:30. Muutaman tunnin harjoiteltuamme siirrymme Lohjalle Neidonkeitaalle oppimaan jälkikäsittelyä. Kurssi päättyy sunnuntaina viimeistään kello 17:00.Kouluttajana toimii Sveriges speleologförbundetin (speleo.se) kartoituskomitean vetäjä Torbjörn Djuvfeldt. Kurssi on englanninkielinen. Kurssin hinta on 65€.Matkansa, ruokansa ja asumisensa kukin maksaa itse. Metsässä on tilaa telttailla.
Parille kauempaa tulevalle löytyy majapaikka, mikäli on tarvetta.Paikkoja on rajallisesti ja ne jaetaan maksamisjärjestyksessä. Kurssille mahtuu 12 ensimmäistä. Tilaa on vielä muutamalle. Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostilla osoitteeseen luolat@utu.fi Osallistumismaksu, 65€, maksetaan mahdollisimman pian tilille
Suomen luolaseura
IBAN FI02 5800 1320 2358 48
BIC OKOY FI HH
laittakaa maksun viestikenttään nimenne ja maininta kurssista